В Одеському зоопарку пройшов концерт присвячений до Дня Конституції України

 

Сьогодні в Одеському зоопарку відбувся святковий концерт на честь Дня Конституції України.

Веселе свято для дітей влаштували за підтримки Департаменту культури, міжнародного співробітництва та європейської інтеграції Одеської міської ради.

Після концерту, де виступали творчі дитячі колективи міста відбувся танцювальний флешмоб

 

аніматори

Юних гостей зоопарку розважали аніматори та відбувся розіграш подарунків.

 

Всі гості зоопарку отримали світловідбивні брелоки та браслети для безпеки пересування на дорогах у дощ, туман та темний час доби.

Дарували лінійки, ручки, блокноти, а також мали можливість виграти трансформер, твістер, магнітний театр та інші цікаві іграшки.

Подарунки для свята надала одеська компанія GreenVision – провідний виробник обладнання для відеоспостереження в Україні.

Нещодавно спеціалісти з команди GreenVision безкоштовно встановили камери відеоспостереження у декількох вольєрах, щоб працівники зоопарку могли цілодобово стежити за тваринками.

“Ми  раді були допомогти влаштувати свято для діток. Сподіваюся, їм сподобалися подарунки. В наш важкий час вкрай важливо не тільки працювати, а й допомагати один одному та дарувати радість діткам і дорослим”, – сказав нашому кореспонденту Юрій Петрович Долготер, співвласник компанії GreenVision.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *