Депутати Одеської облради вирішили не розривати договорів оренди з Московським патріархатом

23 червня в Одеській обласній Раді нарешті змогли розглянути питання щодо розірвання договорів оренди з УПЦ Московського патріархату на приміщення, які належать області або державі. На жаль, більшість депутатів не голосували, тим самим провалили це питання. У цьому відчувається великий вплив церкви УПЦ, яка має прямий зв’язок з РПЦ і країною-окупантом росією, на місцеву владу в Одещині.

Про це повідомляє “Культурометр”.

За таке рішення було тільки 8 депутатів з партії ЄС, не голосували 71 депутат – “Довіряй ділам”, “Слуга народу”, “Батьківщина”, “За майбутнє” і майже всі позафракційні, які колись були ОПЗЖ та партією Шарія. 4 депутата взагалі були проти.

Таке рішення обурює одеських патріотів України. Вони вважають, що депутати є таємними прихильниками “руського миру”, а голову Одеської Єпархії Агафангела називають ворожим агентом, тому що він приймав від військового злочинця та вбивці українців путіна нагороди і досі не зрікся їх.

А ось настоятелька Свято-Архангело-Михайлівського жіночого монастиря Серафима Шефчик раніше заявила, що ніколи не зрадить присязі, маючи на увазі РПЦ та патріарха Кирила, який благословив вбивства українців.

 

2 thoughts on “Депутати Одеської облради вирішили не розривати договорів оренди з Московським патріархатом

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *