З цирку до лікарні: у Роздільній діти отруїлись харчами з намету

Подія мала місце в травні місяці. Деталі оприлюднило на своєму сайті Головне управління Держпродспоживслужби в Одеській області.

Харчову токсикоінфекцію діагностували у 9 дітей в Роздільнянському районі. З них 5 було госпіталізовано до КНП Роздільнянська багатопрофільна лікарня, інші лікувались амбулаторно.

Всі діти 16 травня відвідували виставу пересувного циркового колективу «Орбіта» ДП «Дирекція пересувних циркових колективів України».

В ході обстеження встановлено, що під час гастролей 16 та 17 травня перед виставами працівниками цирку у наметі проводилась реалізація фасованих напоїв (вода, соки), а також попкорну та солодкої вати, виготовлених на спеціальному обладнанні (апарати промислового виробництва).

За результатами епідрозслідування було направлено інформацію на адреси Роздільнянського міського голови та районного відділу ГУНП в Одеській області.

На головного адміністратора циркового колективу складено протокол про порушення санітарного законодавства. Проведено санітарно-освітню роботу з керівництвом та працівниками колективу.

Станом на 31 травня всі постраждалі були виписані з лікарні.

2 thoughts on “З цирку до лікарні: у Роздільній діти отруїлись харчами з намету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *