Волонтери з Одеси доправили гуманітарний вантаж на Херсонщину. ФОТО

Благодійний фонд з м. Одеси «Світло допомоги» та представники Приморської адміністрації Одеської міської ради побували з черговим маршрутом у звільнених від російської окупації населених пунктах Херсонщини.
Про це СИЛІ ГРОМАД розповіли у фонді.
ХерсонВідвідали звільнену Олександрівку, і вже затоплене після підриву Каховської ГЕС село Білозірка, адмінцентр однойменної громади на Херсонщині.
Найбільше місцеві потребують чистої питної води, продуктів першої необхідності.
«Вода поступово сходить з домівок, служби відкачують, але люди втратили все: у воді валяться будинки, нема меблів, техніки, посуду, вимило урожай з городів. Боляче й важко намір дивитись. Тому збираємо і веземо все, що можемо, з Одеси для постраждалих регіонів», – розповіла Президент фонду Вікторія Христюк.
Найбільше, продовжує засновниця фонду, чекають волонтерів в селі Олександрівка.  За той час, поки одесити везуть допомогу людям, вони вже стали добрими друзями.
Це село зрозташоване на межі Миколаївської та Херсонської областей, і майже повністю знищене внаслідок сильних обстрілів, але люди все одно повертаються до своїх будинків та городів.
«Ми запрошуємо доєднуватись до збору гуманітарної допомоги всіх небайдужих, бо самі передаємо все необхідне з рук в руки і харчі, і одяг тим, хто найбільше цього потребує», – наголошують у  фонді.
Зв’язатись із волонтерами можна за телефоном 068-776-45-18.
Херсон

One thought on “Волонтери з Одеси доправили гуманітарний вантаж на Херсонщину. ФОТО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *