Троє загиблих, десятки поранених: в Одесі 11 червня оголошено жалобу після атаки росіян. ВІДЕО

В Одесі неділю, 11 червня, оголошено днем жалоби у зв’язку із трагедією, яка сталася в ніч на 10 червня. Внаслідок дронової атаки росіян на місто загинули троє людей, майже чотири десятки — були поранені.

Про це йдеться у повідомленні міської влади Одеси.

“На будівлях виконавчих органів, комунальних підприємств, установ, організацій Одеської міської ради буде приспущено Державний Прапор України та прапор м. Одеси з траурними стрічками. Підприємствам, установам, організаціям міста незалежно від форми власності рекомендовано обмежити використання музики та проведення розважальних заходів”, — йдеться у повідомленні.

В ніч на суботу 10 червня уламки одного з дронів влучили у квартиру дев’ятиповерхівки в Одесі, внаслідок чого виникла пожежа. Троє людей загинули, ще 26 — постраждали. Всім надано медичну допомогу, троє залишаються у важкому стані.

У Сергіївській громаді Білгород-Дністровського району наслідок нічної атаки країни-терориста вибуховою хвилею пошкодило будинки, постраждали 10 людей.

Наслідки обстрілу зафіксували місцеві жителі:

Внаслідок атаки росіян пошкоджено 40 приватних будинків, 80 людекй без даху над головою. Шестеро поранених.

Як постраждалим допомагає Білгород-Дністровська міська рада, – у відео від Першого муніципального каналу:

Як повідомив голова Сергіївської громади Анатолій Чередниченко, 6 будинків підлягають демонтажу. Ще 37 хат місцеих мешканців частково зруйновані.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *