В Татарбунарах дітей з прийомних родин привітали полісмени. ФОТО

Веселі розваги, квест, руханки й змагання на свіжому повітрі, влаштували до Дня захисту дітей в Татарбунарській громаді. Сюди, до Соціального Хабу, який створений БФ “Вітрила дитинства” з лютого 2023 року, завітали діти та батьки з двох дитячих будинків сімейного типу з м. Лисичанськ, що зараз окуповане на Луганщині. Зараз дві великі родини тимчасово проживають у Борисівському жіночому монастирі на території громади, бо війна відібрала у них домівку.
Але не зламала, – розповіли у фонді Вітрила дитинства.
ТатарбунаримамаУ хабі діти почувалися святково: бавились, танцювали, отримували дарунки, частувалися солодощами та веселились всі разом. Особливо сподобався сухий басейн: малеча не хотіла полишати м’яке місце барвистих кульок. Ця мандрівка до Татарбунар їм надовго запам’ятається, сподіваються фавхівці фонду.
Приємно, що до свята долучилися друзі і партнери: секретар Татарбунарської міської ради Олександр Лєсніченко, керівник поліцейського підрозділу Білгород-Дністровського відділу ГУНП підполковник Віктор Дудка та його команда. Як виявилось, поліцейські вміють класно веселитись: разом з дітьми підхопили запальні патріотичні руханки з волонтеркою Таїсією Хаджи.
Потім дітей розділили на дві команди «Друзі» та «Сім’я», у кожної був власний капітан: поліціянтки Аліна Дукіна та Марія Бєла. Змагалися у спортивному квесті, де на станціях їх чекали дорослі: тренер КЗ «Дитячо-юнацька спортивна школа» Сергій Федоров, очільниця служби у справах дітей Татарбунарської міської ради Людмила Шалар та спеціалістка служби Вікторія; представники КУ “Центр надання соціальних послуг” Татарбунарської міської ради.
А ще для дітей організували майстер-клас «Квіти з повітряних кульок», під час якого їм активно допомагали поліціянти Владислав Аросланов та Юрій Андрієнко.
Згадуючи з подякою воїнів, які захищають нашу країну від ворога, діти прикрасили відбитками своїх долонь прапор України та вирішили передати його на фронт.
Завершальним етапом змагання стала командна гра на найбільшу кількість випущених мильних бульбашок. Також були подарунки від міської ради та поліції, справжній святковий торт та багато фруктів. Завдяки всім, хто долучився, свято стало неперевершеним. Діти лишилися задоволені та щасливі. Д
Довідково: Проєкт «Надання соціально-психологічної підтримки сім’ям з дітьми вразливих категорій в період війни» впроваджується БФ «Вітрила Дитинства», за підтримки МБО БФ СОС Дитячі містечка.
Татарбунари
ТатарбунаридолонькиТатарбунариТатарбунариТатарбунариТатарбунариТатарбунари Фото – зі сторінки БФ “Вітрила дитинства”

2 thoughts on “В Татарбунарах дітей з прийомних родин привітали полісмени. ФОТО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *