В Овідіополі відкрили оновлене дитяче відділення на 25 ліжок

В Овідіопольській лікарні відкрили оновлене дитяче відділення після капітального ремонту на 25 ліжок. Тепер це місце стало не просто гарним, а й комфортним для лікування та одужання наймолодших пацієнтів.
ОвідіопольПро це розповіли у Департаменті охорони здоров’я Одеської ОДА.
На заході були присутні директор Департаменту охорони здоровʼя Одеської ОВА Наталія Одарій-Захар’єва, голова Овідіопольської громади Лілія Савельєва, народний депутат України Сергій Колебошин, голова Одеської районної державної адміністрації Юрій Крук, депутат Одеської обласної ради Валерій Ославський, керівництво громади та лікарні, а також медичні працівники.
За словами директора Овідіопольської лікарні Володимира Літвінчука, у дитячому відділенні зробили абсолютно все – коридор, палати, санвузли, процедурні та маніпуляційні кабінети, ординаторську, ігрову зону, повністю обладнали палату інтенсивної терапії. Також замінили всі комунікації, опалення, електрику, встановили телевізори, холодильники та wi-fi.
Були закуплені меблі та необхідне медичне обладнання, зокрема пульсоксиметри, кисневі концентратори, інгалятори, тощо. Все це вдалось зробити за рахунок зароблених коштів лікарнею від НСЗУ згідно заключених договорів. Кошторис склав 2 млн 943 тис грн.
Отож 20 дітей, які зараз перебувають на лікуванні у медичному закладі, переведуть до оновленого педіатричного відділення.

“Ми довго очікували змін в нашій лікарні на краще, і ось цей день настав. Хочу подякувати головному лікарю, Літвінчуку Володимиру Давидовичу за плідну роботу та розвиток нашої лікарні. Такі гарні події надихають та вселяють віру в майбутнє. Також хочу подякувати начальнику обласного департаменту охорони здоров‘я, Одарій- Захар‘єву Наталію Вікторівну, яка постійно допомагає та підтримує всі питання медичного обслуговування населення в Одеській області у всіх громадах. Дякую всім, хто долучився за підтримку та допомогу у такий нелегкий період нашого життя. Війна нас не зламає, ми працювали і надалі будемо працювати для нашої громади!”, – повідомила очільниця Овідіополя Лілія Савельєва.

Як зазначають в Департаменті, керівництво лікарні активно залучає до роботи молодих спеціалістів. Вже з серпня цього року у дитячому відділенні приступить до роботи лікар-педіатр Анастасія Трамбач, яка наразі закінчує інтернатуру у Вінницькому медичному університеті.
ОвідіопольОвідіопольОвідіополь
Овідіополь

One thought on “В Овідіополі відкрили оновлене дитяче відділення на 25 ліжок

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *