Авангардівська громада заохочує молодих батьків народжувати

22 травня в Авангардівській селищній раді урочисто вручили молодим батькам грошові сертифікати в рамках селищної «Програми щодо виплати разової грошової допомоги при народжені дитини на 2023 рік».

«Дякую вам, що у такий важкий час наважились стати батьками, а ми у свою чергу буде робити все можливе, щоб дітки щасливо зростали в нашій Авангардівській громаді», – зазначив голова Сергій Хрустовський.

На нагороджені були представлені родини з різних населених пунктів громади – з сіл Нова Нова Долина і Прилиманське, селищ Радісне і Хлібодарське.

У поточному році орган місцевого самоврядування в селищі Авангард надає підтримку молодим батькам у розмірі 25 тисяч гривень на кожну новонароджену дитину, а якщо хтось із батьків військовослужбовець – по 35 тисяч грн.

«Допомога надається для придбання необхідних дитячих товарів, засобів гігієни та догляду, продуктів харчування, іграшок для повноцінного розвитку маленького мешканця громади», – доповнив голова.

Варто зазначити, що в місцевому ЦНАП приділяють особливу увагу відвідувачам з дітками. У приміщенні створений окремий куточок, в якому діти можуть малювати, читати книжки, а більш непосидючі позбирати конструктор або погратись машинками.

2 thoughts on “Авангардівська громада заохочує молодих батьків народжувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *