У Знам’янській громаді привітали з днем Матері солдатських матерів. ВІДЕО

Освітяни та школярі Знам’янської громади, що у Березівському районі на Одещині, напередодні дня Матері, яке цього року припало на 14 травня, привітали матерів, чиї сини захищають Україні у війні з російськими нападниками. Багатьох жінок діти привітали особисто, завітавши до них додому із квітами, та запросили на уточистості до місцевої школи, які відбулись 12  травня. 
Знам'янкаЗнам'янкаЗворушливий захід об’єднав близько сотні матерів,чиї діти несуть сьогодні службу в ЗСУ: солдатами, офіцерами, медиками.
Серед запрошених були матері загиблих воїнів Знам’янської громади, – згорьовані, вбиті горем жінки, для яких вже єдине, що має цінність сьогодні , – це пам’ять про синів…
Зворушливо привітала присутніх керівник закладу Тетяна Магац, яка також є мамою воїна, офіцера.
Зі сцени заспівали Ольга Бащак, Карина Качур, Василь Червоногрицький, Олексій Фенько; читали тексти Даша Каземірова та Дмитро Бащак.
Музичним вітанням для матусь від вчителів став виступ народного артиста України Михайла Левицького.
“Багато було сліз, було душевне виконання пісень про вічну материнську любов…Було тепло і щемливо…Ми намагалися зігріти теплом матусь наших хлопців, подарувати їм хвилини гарного спілкування. Я дуже хочу вірити, що кожен поніс з собою додому атмосферу нашого заходу, нашу велику шану і вдячність! Ми готували захід з великою любові і поваги до вас, Матері, що тримають на своїх плечах Україну!”, – поділилась на своїй сторінці Наталія Штефків, викладачка української мови.
Небайдужа громадськість Знам’янської громади продовжує допомагати своїм воїнам, що обороняють Україну від російських нападників. Щомісяця проводять благодійні заходи, збирають гроші, закуповують найнеобхідніше на фронт, підтримують своїх героїв чим можуть. Місцеві вчителі та школярі – найактивніші учасники ярмарків, волонтери, патріоти своєї землі та держави.
Вірять, що ще трохи – і ми будемо святкувати Перемогу та зустрічати вдома усіх наших хлопців!
Авторка – Оксана Піднебесна

One thought on “У Знам’янській громаді привітали з днем Матері солдатських матерів. ВІДЕО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *