В Іванівці відкрили новий сквер і скульптуру Матері

У селищі Іванівка Березівського району, що є центром громади на Одещині 12 травня відбулося відкриття скверу і скульптури Матері. Варто зазначити, що на монумент гроші збирала громада протягом двох останніх років. На урочистість до Іванівки завітали депутати Одеської облради, зокрема заступник голови обласного самоврядного органу Олег Радковський.

Голова місцевої громади Віктор Лобач цього дня серед інших вшанував 34 жінки, що мають статус матері-героїні.

«Героїзм наших воїнів, що боронять Україну від ворога неоціненний. Щоб вшанувати пам’ять полеглих воїнів ми збудували Монумент Героям та облаштували навколо нього гарний парк. Я впевнений у перемозі України в цій війні, і наш парк стане саме тим символічним місцем, де наша громада буде щороку святкувати День Перемоги та вшановувати наших героїв», – розповів Віктор Лобач.

Вітали жінок і гості. З нагоди відкриття нової локації юні та дорослі аматори сцени виступили з концертною програмою.

Перед цим заходом керівник селищної ради привітав юних переможців конкурсу «Весь світ починається з мами».
Також разом з гостем керівник ОТГ оглянув Пункт незламності у місцевому будинку. У ньому проведено капітальний ремонт, облаштована котельня, кухня, кімнати для ночівлі. Все зроблено якісно та практично для зручності людей.
Віктор Лобач розповів про сьогоденні потреби Іванівської громади – ремонт покрівлі у школі та ремонт і обладнання бомбосховища для повноцінної роботи закладу освіти.
Іванівка

One thought on “В Іванівці відкрили новий сквер і скульптуру Матері

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *