Не вистачало на цигарки: в Одесі мати змушувала свого 9-річного сина випрошувати гроші у водіїв

В Одесі 29-річній жінці висунули обвинувачення через те, що вона змушувала свого 9-річного сину мити фари автомобілів та випрошувати гроші.

Про це повідомили у пресслужбі поліції Одеської області.

За їхніми даними, 29-річна уродженка Білгород-Дністровського району, яка зловживала алкоголем й не працювала, змусила 9-річного сина мити фари автомобілів на одній із доріг у центрі Одеси. Тривалий час хлопчик щоденно виконував цю роботу, випрошуючи у водіїв гроші. Мати перебувала неподалік та контролювала сина.

Зароблені дитиною гроші жінка витрачала здебільшого на сигарети, алкоголь, продукти та оплату орендованого житла. За даними поліції, хлопчику не вистачало їжі й він приховував частину заробітку, аби подбати про себе. Наразі дитину вилучили з сім’ї, він проходить обстеження у лікарні.

Матері хлопця висунули обвинувачення за ч. 2 ст. 304 Кримінального кодексу України. Обвинувальний акт направили до суду.

За це жінці може загрожувати ув’язнення на строк від чотирьох до десяти років. Наразі вона стала на облік у центр зайнятості й шукає роботу.Змушувала сина мити фари та випрошувати гроші: в Одесі жінку звинувачують у примусі жебракувати

2 thoughts on “Не вистачало на цигарки: в Одесі мати змушувала свого 9-річного сина випрошувати гроші у водіїв

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *