Затишанська громада озеленює свої освітні заклади

Затишанська селищна рада, що у Роздільнянському районі Одещини, разом з освітянами прикрашає новим ландшафтним дизайном території шкіл і дитсадків.

Останніми днями завдяки старанням колективів освітян тут з’явилося чимало молодих дерев, кущів та квітів.

У громаді в захваті від реалізації проєкту Flowers4school благодійного фонду “Флоріум Фундація”, до якого долучилися квіткові виробники Нідерландів та України.

Так, восени освітні заклади цієї ОТГ безкоштовно отримали колекцію тюльпанів, нарцисів, гіацинтів та крокусів. Нині весняні первоцвіти радують своїми барвами всіх оточуючих.

За повідомленням начальника підрозділу селищної ради з питань освіти, культури та молодіжної політики Олени Мирзакірової, днями на клумбах шкіл та дитсадків посадили 57 туй та 60 кущів троянд.

«Це лише початок нашого масштабного проекту з озеленення, після реалізації якого наші освітні заклади стануть ще кращими, різнобарвними та привабливими», – зазначила посадовець селищної ради.

Трохи раніше місцева рада повідомлялп про ремонтні  роботи за власні кошти на місцевих дорогах, результатом яких, зокрема, стане суттєве поліпшення дороги С-162508, що сполучує населені пункти Затишшя – Весела Балка – Торосове.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *