На кордоні з Молдовою: у Старокозацькій громаді відремонтували мости.ФОТО

На території Старокозацької громади, що у Білгород-Дністровському районі Одещини відремонтували два мости. Споруди тривалий час були в аварійному стані. Вони мають важливе значення для мешканців села, кажуть у громаді, бо рухатися ними було небезпечно. 

Про це повідомила Старокозацька громада.

“Дорожнє сполучення в селах завжди відіграє важливу роль для жителів та аграріїв, які цілий рік турбуються про посівну і збір урожаю та навіть переїзд з одного села до іншого. Проблема двох мостів турбувала жителів села Дальнічень часто і вони потребували капітального ремонту”, — йдеться у повідомленні.

Днями будівельники відремонтували два мости та відновили якісний рух для жителів села. Місцева влада сподівається, що й посівна для фермерів також буде вчасною.

У роботі була задіяна техніка, надана головою Старокозацької громади та депутатом обласної ради Олександр Денисенко. А до робіт долучилися місцеві мешканці.
«Люди у нас працьовиті і завжди підтримують хороші ініціативи. Так і сьогодні на пропозицію допомогти зразу долучилися до роботи», – відзначив староста села Павло Кожухар.
Жителі села Дальнічень кажуть, що це «дорога в Україну», тому що село знаходиться майже на кордоні з Молдовою.
Старокозацьке
СтарокозацькеСтарокозацькеСтарокозацьке

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *