Голова Іванівської громади проводить експеримент… на цвинтарі

Весняні сонячні дні – кращий час для масштабного благоустрою: у громадах Одещини повсюди кипить робота. Працівники комунальних служб Іванівської селищної територіальної громади наводять порядок на цвинтарях населених пунктів на своїй території.

Віктор ЛобачПро роботи на кладовищах в селищі Іванівка та в селах Бузинове, Баранове, Білка розповів селищний голова Віктор Лобач. І запропонував незвичайний спосіб для прибарання мешканцям громади.

«Вперше проводимо один експеримент. На південному кладовищі в смт Іванівка капітально відремонтували приміщення, де будуть зберігатися лопати, граблі, сапи, вила, відра, ряднини, носилки, молоток, цвяхи, канат. Кожному, кому потрібний цей інвентар під час прибирання на могилах покійних родичів, може його безкоштовно взяти, а після закінчення робіт повернути на місце. Кажуть, що з кладовища нічого не можна нести додому, але ми більше сподіваємось на людську свідомість наших громадян», – звернувся пан Лобача до громадськості.

ІванівкаНатомість в Арцизькій громаді дали старт конкурсу «Green еко-простір».

Тут покладають надію, що акція із озеленення територій дасть позитивний результат.

Арцизький міський голова Сергій Парпуланський вирішив власним прикладом надихнути та мотивувати мешканців міста і сіл громади долучитися до благоустрою населених пунктів.

Парпуланський

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *