Меценати з Любашівщини перегнали на фронт 20 автівок

У найважчий час для України, коли триває повномасштабна війна російського агресора з Україною, активні громадяни з Подільського району долучились до масштабної підтримки наших воїнів ЗСУ. Вони – члени Благодійного фонду “Рідний край”, заснованого в селі Ясеново (зараз Зеленогірська селищна громада). І кожен зробив свій внесок задля перемоги та звільнення нашої землі від окупантів.
Серед них – вихідці з цього села: Сергій Паровик, депутат Подільської райради, Анатолій Артеменко, засновник ФГ “Гранат”, співзасновник фонду Юрій Шевченко та багато місцевих фермерів-однодумців, які з перших днів війни організували постійну підтримку Збройним Силам. Допомагають з транспортом, пальним, передають продукти харчування.
Наші земляки Любашівки Подільського району неперестанно надають допомогу землякам, які знаходяться на передовій та б’ють ворога. Закуплено та відправлено на передову понад 20-ть автомобілів. Частину з них, ризикуючи власним життям, Кудін Анатолій доставляє їх на передову. Відремонтовано понад 70 і проведено дрібний ремонт 120 автомобілів, це зроблено завдяки керівнику СТО – Богданову Олександру та його команді слюсарів”, – розповів Юрій Шевченко.
Сьогодні завдяки Сергію Паровикута Миколі Пожару та завдяки коштам інших меценатів закуплено ще три потужні автівки, усі позашляховики. Після невеликого ремонту вони вірно служитимуть на передовій нашим воїнам-землякам.

ОНОВЛЕНО: 26 березня 2023 р.

Вже після виходу даної публікації до редакції звернувся Сергій Паровик, та від імені Асоціації “Аграріїв та промисловців півночі Одещини” (Подільський район) зробив зауваження стосовно того, що вказана інформація у статті – не зовсім об’єктивна та не відображає справжнього обсягу волонтерської допомоги. 
Адже з початку війни фінансову допомогу для захисників України збирали не лише ясенівчани чи Благодійний фонд “Рідний край”, а й багато небайдужих людей, насамперед фермерів з нині об’єднаного Подільського району.
Як наголосив Сергій Михайлович, серед основних учасників волонтерського руху потрібно відзначити: Олександра Бондаренка (ФГ «Шевченко») , Віктора Ляховецького (СВК «Агросвіт»), Андрія Тернового (ФГ «Олена і К»), Сергія Король (ФГ «Король»), Григорія Тулба (ФГ «Еліт»), Віктора Мазуренка (ФГ «Обрій»),  Андрія Високого (ФГ «Основа-2», Любашівська громада)Михайла Паровика (ТОВ «Новатор», Ананьївська громада), Анатолія Артеменка (ФГ «Гранат», Зеленогірська громада), директорку Асоціації “Аграріїв та промисловців півночі Одещини” Наталію Пилюк, власника СТО Олександра Богданова, і незмінного та відчайдушного водія-волонтера, який доставляє автівки нашим хлопцям аж на самісінький “передок” – Анатолія Кудіна.
Крім того, грошову участь для допомоги нашим мужнім воїнам доклали Юрій Яловчук (ФГ “Колос” з Великомихайлівської громади, Володимир Володивщук, ТОВ “Батьківщина” з Ширяївської громади, фермер Сергій Полторак з Зеленогірської громади, і нині діючий боєць тероборони, який зараз воює на першій лінії фронту.
Також обов’язково варто візначити місцевих меценатів Миколу Пожара, Олександра Федчуна, Констянтина Калкатіна, Володимира Глізнуцу, Юрія Степаненка. І звичайно ж, представників Спілки мисливців Зеленогірської громади на чолі з Юрієм Вальковим і  Михайлом Єпуром.
Вважаю, що якщо вже говорити про волонтерство – то дякувати потрібно всім однаково, бо якось вибірково виходить! Хочу передати слова вдячності свої колегам, які в такий тяжкий час знайшли можливість виділити кошти зі своїх господарств на перші потреби фронту. Це завдяки їхнім благодійним внескам ми змогли придбати автомобілі для ЗСУ, відремонтувати,  заправити й перегнати їх на фронт. Ще купували різну техніку, обладнання, інструменти, продукти харчування, ліки для воїнів та жителям із зон бойових дій; надали безповоротну допомогу теробороні, громадам, школам та лікарням. І продовжимо це робити до нашої спільної перемоги! Також, користуючись нагодою, запрошую інших колег не лишатися в стороні. Бо, як не прикро, війна ще не скінчилася, і допомога армії  зараз потрібна як ніколи. Тому долучайтесь до збору коштів, задля спільної перемоги”, – наголосив Сергій Паровик.

Зазначимо, що редакція СИЛИ ГРОМАД завжди відкрита до обговорень важливих суспільних тем і проблем. А діяльність  волонтерів і меценатів, які зараз діють заради захисту України, заради оборони держави від російських загарбників – публікуємо не для “піару” політичних проектів чи конкретних діячів і політиків. Тому просимо не розцінювати як замовні наші публікації: вони створені задля нашого об’єднання, а не роз’єднання.

Шануймося, друзі, і поважаймо один одного. Ворог у нас зараз один – “за порєбріком”…

Авторка – Оксана Піднебесна

автоландавто

One thought on “Меценати з Любашівщини перегнали на фронт 20 автівок

  1. Доброго вечора всім односельчанам ЛЮБАШІВКИ Подільського району Одеської області!
    23.04.2023, Я отримав дуже класний автомобіль , та дуже багато смаколиків!
    Хотів би виразити від себе особисто Велику шану та подяку Паровику С.М. та його фермерам, які організували допомогу, Кудіну А. який доставив чудову автівку на передову!
    Велике Дякую всім небайдужим землякам, що вірять в ЗСУ та підтримують нас, вносячи велику працю, в цей нелегкий для всіх нас час!
    Разом до перемоги! Все буде Україна!
    Слава Україні та смерть російським окупантам !
    З Великою Повагою до Вас – Звоніщук Валерій Сергійович!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *