Батьків немовлят з Березівки мер вітає разом з лелекою. ФОТО

7 лютого голова Березівської міської громади з Одещини привітав щасливих городян з народженням малечі та вручив подарунки. А також Свідоцтво малюка та спеціально розроблений для цієї події значок з лелекою – символом рідного міста.

Валерій ГригорашПро це повідомив керівник ОТГ Валерій Григораш, зазначивши, що вітання батьків з народженням їх діточок – добра традиція у громаді.

“Щиро тішить щастя батьків новонародженого поповнення громади. Побажав батькам терплячості, мудрості, взаємоповаги та неосяжної любові,  щоб їх дітки надихали і радували довгі і довгі роки, і щоб їм усміхнулася  щаслива доля під мирним українським небом. Життя переможе смерть, а мир – війну, і все буде Україна, квітуча та процвітаюча», – зазначив у вітаннях батьків Валерій Григораш.

Також міська територіальна громади попросила всіх своїх жителів, у кого народилися дітки в інших містах, і в міськрада не володіє інформацією про новонароджених, сповістити про цю подію особисто керівнику громади в соціальних мережах чи написати на офіційну сторінку органу місцевого самоврядування.

Валерій ГригорашВалерій ГригорашА тижнем раніше Березівська громада зібрала кошти на військове обладнання – антидрон, і хоч сума здавалася нереальною, майже півмільйона гривень, її вдалося швидко знайти.

Захисники на передовій отримали прилад KVS ANTIDRON-G6+ до 3000 м, який вже виконує бойові завдання на сході. Вони дуже вдячні кожному, хто допомагав.

Так звані «антидронові рушниці» не вбивають ворога, але вберігають тисячі життів наших військових. Без аеророзвідки ворожі війська практично “сліпі”, а артилерія не може вести ефективний вогонь.

Нехай це обладнання врятує хлопців від нелюдей!”, – побажав голова громади.

Нагадаємо, що до складу цієї громади входять місто Березівка та села Вікторівка, Роздол, Ланове, Гуляївка, Мар’янівка, Одрадна Балка, Сахарове, Демидове, Златоустове, Софіївка, Михайлівка, Котовка, Юркове, Михайло-Олександрівка, Веселинівка, Степанівка, Танівка, Донська Балка, Донське, Карнагорове, Косівка, Червоне, Чорногірка, Яснопілля, Кудрявка, Новогригорівка. воїни

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *