У віддалених селах Роздільнянської громади працюють виїзні бригади медиків. ФОТО

У Роздільнянській громаді тривають виїзди мобільної бригади медиків Центру первинної медико-санітарної допомоги. Минулого вівторка, отримати первинну діагностику та консультацію від лікаря, зробити щеплення від коронавірусної інфекції та грипу мали змогу мешканці Виноградарського та Калантаївського старостатів.
РоздільнаВиїзди відбулися 17 та 24 січня, за підтримки керівництва Роздільнянської громади Валерія Шовкалюка та Ольги Босюк, у співпраці зі старостами Виноградарського, Калантаївського, Понятівського, Кошарського старостинських округів.
Мобільної бригади змогли провести медичні скринініги у найвразливішої вікової групи – тутешніх бабусів та дідусів, зробити їм щеплення від коронавірусної інфекції.
Це дуже зручно для жителів віддалених сіл громади, – їм не потрібно добиратись до центральної лікарні, витрачати кошти та час, пояснили у міській раді.
РоздільнаМісцева влада докладає усіх зусиль, аби зробити надання послуг своїм мешканцям доступним і комфортним, особливо у населених пунктах ОТГ, повідомив мер Валерій Шовкалюк.
Вдячна мобільній команді та керівництву за оперативне реагування, відповідальність та роботу задля захисту наших пацієнтів. Виїзди тривають. Не зволікайте! Приходьте всією родиною! Захистіть себе та своїх близьких від хвороб!”, – повідомила Алла Лєснікова, кураторка проєкту від ГС “Коаліція за вакцинацію”.
Роздільна
РоздільнаРоздільна

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *