Укриття в Подільській громаді проінспектував голова облради

 Голова обласної ради Григорій Діденко минулого тижня відвідав Подільський район на Одещині.

ПодільськЙого супроводжували депутат обласної ради Олександр Маланюк, голова Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко, в.о. Подільського міського голови Олег Албанський, Балтський міський голова Сергій Мазур і Ананьївський міський голова Юрій Тищенко.

Перш за все вони оглянули стан укриттів навчальних закладів Подільська та села Липецьке, яке ходить до складу цієї громади.

«Подільська школа № 7 має добре обладнане комфортне укриття. У підвалі зроблено ремонт. Є обігрів, запаси їжі та води, туалети тощо. У школі № 3 укриттям є лише приміщення без вікон на першому поверсі, з урахуванням правила двох стін. Обговорили, як і де побудувати для навчального закладу повноцінне укриття. Липецький заклад загальної середньої освіти I-III ступенів також має добре облаштоване укриття. Порушили питання щодо подальшого ремонту у школі», – розказав голова обласної ради.

Під час візиту Григорій Діденко також поспілкувався з керівництвом району і громади та відвідав пункт незламності у Будинку культури Подільської міської ради. Пункт на 500 осіб працює цілодобово.

ПодільськПодільськПодільськ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *