Голова Савранської громади Дужій пішов у відставку. ВІДЕО

На останній сесії Савранської селищної ради, що у Подільському районі Одещини, голова Сергій Дужій склав повноваження.

Про це повідомила Подільська районна військова адміністрація.

«В Подільському районі 12 територіальних громад, і в кожній з них є свої проблемні питання, які потребують вирішення.Але, тільки в одній з них ці проблеми мають систематичний характер, буквально кожного тижня піднімаючись на поверхню завдяки активним депутатам, небайдужим громадянам. Це змушує практично щотижня працювати у Саврані. Особисто, через своїх заступників, комплексними групами… Але зрушити процеси в позитивний бік тут дуже складно», – зазначив керівник Подільської РВА Михайло Лазаренко.

Такий стан справ набрид керівництву району, і 31 січня начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко спільно з народним депутатом України Степаном Чернявським взяли участь у великій нараді з активом Савранської селищної ради.

Дискусія була жвавою, всі питання порядку денного сесії обговорювались дуже палко. Великий обсяг критики, скарги на бездіяльність керівництва громади та відділу освіти лунали від депутатського корпусу, військових, директорів навчальних та медичних закладів, аграріїв і громадськості.

У підсумку Савранський селищний голова Сергій Дужій разом з секретарем ради і начальником відділу освіти оголосили, що складають повноваження.

Як пройшла сесія 31.01.2023 – у ВІДЕО:

Нагадаємо, що до складу цієї громади входять селища Саврань та Ковбасова Поляна та 19 сіл: Байбузівка, Бакша, Білоусівка, Вільшанка, Гетьманівка, Глибочок, Дубинове, Дубки, Йосипівка, Кам’яне, Капустянка, Квітка, Концеба, Неділкове, Осички, Острівка, Полянецьке, Слюсареве, Струтинка. Колишній Савранський район повним складом  увійшов до однойменної громади.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *