Людяність: Іванівська ОТГ проводить новорічні вогники для літніх громадян

У переддень новорічно-різдвяних свят Іванівська селищна громада, що у Березівському районі Одеської області запросила на новорічний вогник своїх жителів поважного віку.

Про це розповів голова цієї громади Віктор Лобач.

У кожній громаді проживає багато одиноких літніх людей, які з різних причин втратили чоловіка чи дружину, дехто має дітей, але вони проживають далеко, а хтось зовсім залишився один. Запросили, розповів голова, саме таку категорію людей з усіх старостинських округів громади на новорічні вечори, щоб поспілкуватися, подякувати за все добре, що зробили для молодшого покоління, для громади, провести важкий воєнний 2022 рік та побажати їм добра, здоров’я, а головне, миру і перемоги у 2023 році.

“Намагався кожному особисто приділити увагу, а наші артисти та працівники громади не тільки підготували для них концертну новорічну програму, а ще і смачно пригостили. Дуже приємно, що наші жителі громади поважного віку розходились в доброму настрої, а для нас – це головне, адже ми змогли подарувати їм декілька годин душевного спокою та спілкування, згадати їхню молодість і подякувати їм за все добре зроблене ними. Мені дуже приємно, що жителям громади поважного віку  вогники додали доброго настрою», – розповів В. Лобач.

Іванівка

людиІванівкаВіктор ЛобачВіктор ЛобачВіктор ЛобачНагадаємо, що до складу цієї громади входять селище Іванівка та села Адамівка, Бузинове, Прохорове, Баланини, Верхній Куяльник, Нижній Куяльник, Баранове, Малинівка, Сухомлинове, Причепівка, Білка, Блонське,  Жовте, Маслове, Черняхівське, Віктор ЛобачВіктор ЛобачСеверинівка, Руська Слобідка.

Разом у громаді мешкає  близько 7,6 тисяч осіб.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *