До Фонтанки евакуювався дитбудинок сімейного типу з 10 дітьми

До Фонтанки Одеської області евакуювався дитбудинок сімейного типу з 10 дітьми. Родина Овчаренків пробула в окупації в Бериславі Херсонської області. Про це 27 грудня повідомили в пресслужбі Одеської ОВА.

Найстаршому синові родини Сніжани та Геннадія — Євгену 18 років, Артему – 16 років, Андрію – 14, також є дві Аліни, яким по 10 і 11 років, десятирічний Віктор, Анна, Альона, Олександр та наймолодший Даніїл, віком дев’ять, вісім, шість і п’ять років відповідно.

Мати родини — вихователька, батько – військовий пенсіонер. Разом з ними з Херсонщини евакуювалась і старша донька з дворічною онучкою.

“Ми хотіли залишатись вдома на Херсонщині, там наш дім. Але лишатись й надалі стало нестерпно і дуже небезпечно. Від обстрілів ховалися в найменшій кімнаті будинку і в погребі. З чоловіком робила все можливе, щоб вберегти психіку дітей, аби у їх дитячих голівках не відклався страх, який вони відчули, коли ворог зайшов на територію нашого міста. Вони бачили війну за кілька метрів від нашого дому, у нашому городі розривалися снаряди”, – розповіла Сніжана Овчаренко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *