Внаслідок ракетної атаки росіян у Кривому Розі загинули четверо людей

16 грудня армія РФ завдала чергового масованого удару по Україні, випустивши десятки ракет по цивільній і критичній інфраструктурі. Крім Київщини, удари були нанесені по Харківщині, Миколаївщині, Запорізькій, Дніпропетровській, Тернопільській областях та по Києву. 

Внаслідок ракетного удару по Кривому Рогу загинули четверо людей, серед жертв є дитина, повідомив міністр внутрішніх справ Денис Монастирський.

«На цю хвилину маємо дані про чотирьох загиблих, одна з них – дитина, та тринадцятьох поранених, з них – троє дітей», – сказав він в ефірі національного телемарафону.

За його словами, розбір завалів пошкодженого будинку триває.

Раніше місцева влада повідомляла про трьох загиблих – загинула 64-річна жінка і молоде подружжя, під уламками будинку залишався їхній маленький син. Ще 13 людей поранені.

Про влучання у житловий будинок у Кривому Розі представники влади повідомили вранці, коли на всій території України була оголошена повітряна тривога.

Четверо людей постраждали і в Київській області внаслідок російських ракетних ударів у четвер вранці, повідомив голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба.

Як повідомив він у Telegram, троє постраждалих після огляду лікарів вже вдома, одна людина залишається у лікарні, її стан стабільний.

«В Київській області після масованого ракетного обстрілу триває відновлення електроенергії. Ситуація поступово вирівнюється. Енергетики працюють, щоб вийти у планові відключення та до опівночі заживити Бровари та Бориспіль. У Білій Церкві ситуація складніша, але маємо чіткий план відновлення. Прошу набратися терпіння та з розумінням поставитися до обставин», – зазначив Кулеба і запевнив, що вся критична інфраструктура працює.

Загалом, за даними українських військових, Росія атакувала Україну 76 ракетами, 60 з них збили.

За даними Міненерго, внаслідок обстрілів енергетичної інфраструктури були пошкоджені енергооб’єкти на сході та півдні країни. Ще більше ускладнилася ситуація в Києві – до існуючих проблем з електропостачанням, додалися перебої зводою і в русі транспорту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *