Два береги Красносілки з’єднає новий міст

Незважаючи на воєнний стан,  держава розпочала поступово реконструювати існуючі мости та відновлювати ті,  які були знищені внаслідок озброєної російської агресії. Розуміючи важливість функціонування  дамби, яка з’єднує дві частини села Красносілки, державні органи влади дозволили продовжити відновлені роботи по реконструкції (а, по суті,  будівництво нового об’єкту), розпочаті до війни.

Про це повідомила голова Красносільської громади Марина Архірій.

Проектом передбачено великий об’єм робіт, тож наразі підрядна організація забиває палі для укріплення і  розширення мосту.

За проектом також планується перенесення газопроводу, розширення  проїзної частини дороги, будівництво пішохідної зони обабіч дороги, улаштування заїзних кишень, автобусних зупинок, сучасне освітлення та дорожні знаки для безпеки руху транспорту і пішоходів.

“Паралельно з дамбою улаштована тимчасова дорога, якою наразі пересуваються автомобілі та пішоходи. Декілька разів здійснювалося вирівнювання даної ділянки. Просимо вибачення за тимчасові незручності. Сподіваємося, що війна не завадить нам мати  новий сучасний міст,  зручний для автівок і пішоходів», – розповіла Марина Архірій.

Селу біля Одеси дозволили продовжити реконструкцію дамби

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *