В Лиманській громаді ярмаркують, щоб зібрати кошти для ЗСУ

6 листопада у Будинку культури Трапівського старостату пройшов благодійний ярмарок, метою якого став збір коштів для ЗСУ. Село Трапівка входить до складу Лиманської сільської громади, що у Білгород-Дністровському районі Одещини. 
Як повідомив голова громади Василь Резніченко, на заході панував піднесено-святковий настрій, лунали патріотичні пісні.
До ярмарку долучилися також школярі та освітяни Трапівського ліцею, які принесли свої вироби та смачну випічку. Приїхали небайдужі мешканці сіл та гості, які з задоволенням скуштували та купували смаколики. Пиріжки, торти, молодна продукція дбайливих місцевих господинь розлетілася дуже швидко.
Голова громади висловив вдячність всім, хто взяв активну участь у підготовці й проведенні ярмарку, а також привітав земляків з храмовим святом, яке Трапівка відзначила напередодні.
Дорогі трапівчани, у сьогоднішній святковий день від імені депутатського корпусу, виконавчого комітету та від себе особисто щиро вітаю всіх із Днем села! Нехай кожен з вас знає історію цього куточка на Землі, нехай кожен згадає, з чого все починалося і чого ми разом змогли домогтися, хай кожен щиро пишається своїм селом і єдністю односельців. Сьогодні ми згуртовані як ніколи, так як всіх нас об’єднує спільна мета та бажання – наша Перемога!“, – написав він на своїй сторінці.
Як повідомили в сільській раді це вже другий ярмарок, який проходить у Трапівці на підтримку ЗСУ. Так само місцеві мешканці збирають кошти і в Приморському стростинському окрузі та в адмінценті громади, – селі Лиман.
ТрапівкамолокопиріжкиТрапівка

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *