Березівська громада видає продуктові набори своїм громадянам віком 70+

З 7 по 11 листопада Березівська міська рада Одеської області  всю допомогу від християнських конфесій, волонтерських та громадських організацій спаковує у продуктові набори вагою по 12 кг і розподіляє серед своїх жителів, котрим виповнилося 70 і більше років.

Про це повідомив Березівський міський голова Валерій Григораш.

«Чекаємо на жителів похилого віку з понеділка по п’ятницю з 10.00 до 16.00 у відділі соціального захисту населення Березівської міської ради. Мешканці віком 70+, які проживають на території старостинських округів, будуть отримувати допомогу в адміністративних будівлях відповідного старостинського округу, старости отримають необхідну кількість пакунків відповідно до кількості зареєстрованих пенсіонерів даного віку на своїй підзвітній території», – йдеться у повідомленні В. Григораша.

картопляТакож місцева влада піклується і про внутрішньо переміщених осіб Березівської міської територіальної громади та тих, хто потребує допомоги у вигляді одягу, взуття, дитячого харчування, підгузок для дітей тощо. Їх   можна отримати на складі у місцевому Будинку культури.

Тижнем раніше гуманітарний штаб Березівської міської ради також розподілив допомогу, надану від християнських конфесій, волонтерських та громадських організацій. Люди мали змогу отримати продуктові набори та сітку картоплі.

Старостинські округи Березівської громади також залучені в роботу і старости розподіляють допомогу згідно із списками.

Нагадаємо, що до складу цієї громади входять місто Березівка та села Вікторівка, Роздол, Ланове, Гуляївка, Мар’янівка, Одрадна Балка, Сахарове, Демидове, Златоустове, Софіївка, Михайлівка, Котовка, Юркове, Михайло-Олександрівка, Веселинівка, Степанівка, Танівка, Донська Балка, Донське, Карнагорове, Косівка, Червоне, Чорногірка, Яснопілля, Кудрявка, Новогригорівка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *