Іванівська громада передала позашляховик для роти “Цунамі”

Рота «Цунамі» отримала від громади з Березівського району Одещини позашляховик для переможної ходи на фронті.

Про це повідомив у соціальних мережах голова Іванівської селищної територіальної громади Віктор Лобач.

«Пліч-о-пліч зі Збройними Силами України бойові завдання виконують і бійці Національної Гвардії та спецпідрозділи МВС України, які інколи залишаються в тіні і про них менше згадують, хоча їхній вклад в майбутню нашу Перемогу дуже великий.

Саме тому гуманітарний штаб Іванівської селищної ради відгукнувся на клопотання бойового підрозділу Одеського управління міністерства внутрішніх справ роти «Цунамі» надати позашляховик для виконання бойових завдань на херсонському напрямку, бо їх автомобіль був знищений ворогом.

На зібрані на ярмарку гроші ми придбали позашляховик і передали сьогодні командиру роти «Цунамі»  з побажаннями гнати ворога з української землі та наближати нашу перемогу, а хлопцям доброї долі та завжди повертатися з бойових завдань живими та здоровими.      

Також передали медичні аптечки, тушонки, французькі соки, смаколики від дітей та державний Прапор України з найкращими побажаннями воїнам від дітей Іванівського закладу загальної середньої освіти ім. Б.Ф. Дерев’янка», – йдеться у дописі В. Лобача.

Як повідомляла СИЛА ГРОМАД, раніше 28-ма окрема механізована бригада імені Лицарів Зимового Походу отримала від голови Іванівської селищної громади французами реанімаційний автомобіль.

«Цунамі» отримала від громади з Одещини позашляховик для переможної ходи на фронті
«Цунамі» отримала від громади з Одещини позашляховик для переможної ходи на фронті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *