В Таїровській громаді родини переселенців отримали візки для малюків

У Таїровській селищній громаді, що під Одесою, діє Соціальний Хаб. Він створений у рамках проєкту за підтримки “СОС Дитячі Містечка України”. Зараз тут реалізується спільний проєкт “Надання соціально-психологічної підтримки сім’ям з дітьми вразливих категорій в період війни”. Цього тижня родини внутрішньо переміщених осіб з новонародженими дітьми та вагітні, які перебувають під супроводом соціальних служб, отримали 20 нових дитячих візочків.
Причому, дехто – ще в маминому животику, а вже має у господарстві таку необхідну і зручну річ.
Про це повідомила Світлана Мораітес, депутатка селищної ради.
“Дуже вдячні колегам за колосальну роботу та турботу про маленьких українців, мешканців Таїровськоі громади! Хай з цих комфортних візочків починається їх щасливе дитинство! Кожна історія сім’ї, що рятуючись від війни з Харкова, Херсона, Миколаєва, змушена була шукати прихисток в нашій громаді, торкається серця. І як же приємно, хоч трохи полегшити життя молодих матусь, бачити їх радість, відчувати вдячність!” – написала вона  на своїй сторінці.
Щасливі батьки, якими опікується Благодійна організація Вітрила Дитинства  , вже отримали 20 візочків. У вересні представники БО «Вітрила Дитинства» оперативно здійснили опитування батьків, які мешкають на території Таїровської громади. Таким чином і дізналися про потреби у 19 візочках для дітей Таїровської громади.
Вже 26 листопада матусі та їх малюки стали щасливими власниками комфортного та сучасного дитячого «транспорту».
Прогулянки за будь-якої погоди у компанії близьких людей, в безпеці та затишку – для комфорту малюка поттрібно зовсім мало. Але для кожної родини, що втратила рідний дім – це так багато.
Світлана Мораитес
візок

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *