У Южному школярів достроково відпустили на канікули, зате відкрили дитсадки. ВІДЕО

Як повідомив директор Департаменту освіти і науки Одеської військової адміністрації Олександр Лончак, з понеділка, 17 жовтня, освітій процес продовжується за очною, дистанційною чи змішаною формою навчання. Заклади, які мають належним чином облаштовані укриття, можуть працювати очно і змішано, ті, які не мають – продовжуват працювати в онлайн.

У Южненській громаді тільки дві школи мають укриття – друга і третя. З 17 жовтня освітяни відпустили школярів на осінні канікули. А після їх закінчення мають вирішувати, в якому форматі учні продовжать навчання.

Про це повідомив у відеозверненні мер міста Володимир Новацький. 

Щодо дошкільних закладів – то вони відновили роботу в очному форматі.

З сьогоднішнього дня дитячі садки переходять на офлайн режим. В нашому місті близько 50 відсотків дітей зараз відвідують дошкільні навчальні заклади очно, це великий показник і він збільшується. Школи від сьогодні на осінніх каніфкулах, пімля їх завершення будемо вирішувати, в якому форматі вони продовжать навчання”, – повідомив мер міста.

Нагадаємо, в понеділок, 10 жовтня, після масштабних ракетних обстрілів російських військ, для безпеки усіх учасників освітнього процесу було прийняторозпорядження про перехід усіх закладів на дистанційну форму роботи.

Так діти навчались впродовж робочого тижня до 14 жовтня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *