Економія ресурсів: татарбунарські школи переводять на опалення пелетами

Татарбунарська міська рада, що у Білгород-Дністровському районі Одещини, продовжує підготовку до опалювального сезону 2022-2023 років.
Чотири ліцеї великої громади перейшли на опалення пелетами. В Татарбунарському, Білоліському, Дельжилерському та Нерушайському ліцеях нещодавно були встановлені та готові до експлуатації пелетні котли.
Першим спробував опалення пелетами свого часу Татарбунарський ліцей імені Василя Тура. Пілотний проєкт повністю виправдав всі очікування. Тому керівництво громади вирішило перевемти на новий вид опалення всі інші закладів освіти.
Свого часу дуже сподобалась ідея з опалюванням пелетами. За всіма показниками, як фінансовими, так і якісними, перевага була очевидною. Тому відразу й вирішили, що необхідно й інші заклади переводити на пелети. Сподіваюсь, що найближчим часом всі наші заклади будуть на новому паливі. Робимо все можливе і залежне від нас. Вдячний всім, хто підтримав цю ідею, і зараз допомагає втілити її в життя!”, – повідомив Андрій Глущенко на своїй сторінці.
Наразі міська рада вже здійснила тендерні процедури і незабаром обіцяє замінити котли в інших школах громади, а також в Будинку дитячої та юнацької творчості та в дитячому садку «Колосок» Татарбунарсьої міської ради.
ТатарбунариТатарбунари

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *