Захищав Маріуполь. У Рені попрощалися з морським піхотинцем Станіславом Топалою. ВІДЕО

У Ренійській громаді Одещини 21 липня попрощалися із морським піхотинцем Станіславом Топалою, який загинув, захищаючи Україну. Його тіло вдалося доправити додому з тимчасово окупованого Маріуполя, де хлопця поховали в одному з дворів.

21-річний Станіслав ТОПАЛА загинув 3 квітня під час боїв за Маріуполь. Там побратими поховали його в одному з дворів. Силами міжнародних організацій тіло вдалось ексгумувати та привезти до рідного міста — Рені.

Попрощатися зі Станіславом біля його будинку прийшла Арсенія Перевалова, його шкільна вчителька. Ділиться спогадами:

“Вже з маленьких років було видно, що він буде завжди в житті добиватися своїх цілей, які перед ним будуть стояти. Це було видно по його вчинках”.

Перепоховали загиблого в Маріуполі. На Одещині попрощалися із 21-річним військовим
Перепоховали загиблого в Маріуполі. На Одещині попрощалися із 21-річним військовим

Прийшов попрощатися з хлопцем і його хрещений Петро Симон. Розповідає – військовим Станіслав став за бажанням батьків. В дитинстві обожнював спорт:

“Він брав участь у змаганнях. Те, що вдавалось йому, мало хто міг зробити з дітлахів. Спокійний, енергійний, веселий. Навіть коли був студентом, все одно не забував школу, де проводились змагання. Приходив, в конкурсах брав участь”.

Перепоховали загиблого в Маріуполі. На Одещині попрощалися із 21-річним військовим

Мешканець Рені Вадим Кар не знав хлопця особисто, проте прийшов провести його в останню путь:

“Це наш хлопець. Ренійський, молодий дуже парубок. 21 рік. Загинув. Загинув, захищаючи нас, доки ми тут спимо, їмо, працюємо, відпочиваємо. Я не розумію, як можна не прийти, не дати шану нашому хлопцю?”

Джерело – Суспільне. Одеса

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *