Аграрії Балтської громади доставили корми у Миколаївський зоопарк

Балтська міська громада, що на Одещині, передала для Миколаївського зоопарку зерно та гранульвані корми. Для важливої справи згуртувалися місцеві агровиробники, повідомив голова цієї громади Сергій Мазур.

Лідер цієї адміністративної території вважає сільгоспвиробників надійною опорою громади.

«У мирний час наші аграрії – наповнювачі бюджету, а у воєнний – ще й потужний волонтерський рух на підтримку військових. На своєму зібранні аграрії вирішили, що мають дбати про забезпечення населення та армію продуктами харчування армію. Разом  розробляємо механізми створення більш сприятливих умов для підтримки агросектору», – доповнив розповідь Сергій Мазур.

Зазначимо, що разом з поїздкою до зоопарку прифронтового Миколаєва землероби цієї громади доставили також на Херсонський напрямок питну воду та продукти харчування нашим захисникам-визволителям.

Нагадаємо, що до складу громади входять місто Балта та села Бендзари, Андріяшівка, Борсуки, Білине, Акулинівка, Відрада, Петрівка, Харитинівка, Гольма, Кармалюківка, Євтодія, Зелений Гай, Козацьке, Коритне, Лісничівка, Мирони, Обжиле, Березівка, Оленівка, Мошняги, Семено-Карпівка, Пасат, Пасицели, Перейма, Перельоти, Немирівське, Плоске, Саражинка, Сінне, Ухожани, Волова, Крижовлин, Чернече. Тут мешкає понад 32 тис осіб.

Аграрії Одещини доставили корми у зоопарк прифронтового міста
Аграрії Одещини доставили корми у зоопарк прифронтового міста

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *