Медикаменти з Румунії отримали шість громад Одещини

Лікарні шести громад Одещини отримали медичні засоби з Румунії. Про це в соцмережах повідомив депутат обласної ради Андрій Бабенко.

19 липня в гуманітарний штаб благодійного фонду «Надія Затишшя» запросили представників медичних закладів різних громад області. Для них розподілили медичні засоби, які надійшли з Румунії.

Гуманітарний вантаж розподілили між закладами Захарівської, Великомихайлівської, Роздільнянської, Іванівської, Дачненської та Ананьївської громад.

Ми щиро вдячні нашим друзям з сусідньої країни. Це буде суттєва підтримка для медичних закладів. Надали не лише ліки та медичні засоби, але й продукти з довготривалим терміном зберігання, аби в бомбосховищах медичних закладів було все необхідне. Також частина допомоги буде передана Одеській міській клінічній лікарні № 10», – розповів депутат.

Раніше повідомлялося, що два десанти з гуманітарним вантажем зустріла Іванівська селищна рада.

Зокрема, ця громада отримала від команди волонтерів Андрія Бабенка понад дві тони продуктів та засобів особистої гігієни. У вантажі було найнеобхідніше: борошно, олія, крупи, консервація, макаронні вироби тощо.

Згодом до Іванівської громади завітали представники благодійного фонду «Рідний берег», які передали місцевій лікарні велику партію медикаментів і медичних засобів.

Лікарні шести громад Одещини отримали медичні засоби та харчі з Румунії

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *