Іванівська громада передала свій реанімобіль 28 бригаді

15 липня командир 28-ма окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового Походу Віталій Гуляєв отримав від голови Іванівської селищної громади Одеської області Віктора Лобача подарований французами реанімаційний автомобіль.

Про це керівник громади повідомив у соцмережах.

«Минулий робочий тиждень підсумував відрядженням до прифронтового Міста-Героя Миколаєва, щоб передати реанімаційний автомобіль та гуманітарний вантаж воїнам 28-ї бригади.

Основне враження від поїздки: спокій, впевненість і віра наших воїнів в перемогу, саме тих воїнів, які безпосередньо б’ють ворога на Херсонському напрямку і кожного дня дивляться смерті в очі.

Раді були фельдшер Сніжана і водій Сергій, за якими безпосередньо закріпили переданий нами автомобіль. До цього вони працювали на подібному автомобілі старої модифікації.

У громаді ми прийняли правильне рішення, тепер на фронті цей автомобіль набагато потрібніший, ніж в тилу.

Принагідно передав захисникам від Тані Петренко, дівчинки з Іванівки, кекси її виготовлення. Велику подяку Тетянці і найкращі побажання висловив командир цього підрозділу ЗСУ», – розповів В. Лобач.

Раніше повідомлялося, що волонтери з Франції передали Іванівський громаді цей автомобіль та багато іншої гуманітарної допомоги.

28 бригада отримала від голови громади з Одещини реанімаційний автомобіль
28 бригада отримала від голови громади з Одещини реанімаційний автомобіль
28 бригада отримала від голови громади з Одещини реанімаційний автомобіль

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *