Ворог обстріляв Лиманську громаду на Одещині

Атаки на прилеглий до Чорного моря Білгород-Дністровський район на Одещині продовжуються. Російський бомбардувальник Су-30 вчора, 2 липня, вдарив ракетою Х-31 по території однієї з баз відпочинку.

Про це повідомило оперативне командування “Південь”.

Постраждала лише господарча будівля, а значних руйнувань та займань не виникло – загиблих та постраждалих немає.

Про обстріл ворожими снарядами повідомив і голова Лиманської громади Василь Резніченко. Він опублікував на своїй сторінці світлину з залишками ракети, яка поцілила в одну з баз відпочинку на курорті Расєйка.

“Звертаюсь до жителів нашої громади та району з приводу вчорашнього “прильоту” на території нашої громади. Розумію ваше хвилювання. Але хочу всіх запевнити – руйнувань та постраждалих немає”, – написав голова ОТГ.

Варто додати, що цим подіям передували два бомбові удари ворожих бомбардувальників Су-24, під прикриттям винищувача Су-30 по острову Зміїному.

Нагадаємо, 1 липня внаслідок нічного ракетного удару літаками стратегічної авіації Ту-22 з напрямку Чорного моря по Білгород-Дністровському району Одещини, трьома ракетами Х-22 російські військові поцілили у багатоквартирний будинок та дві бази відпочинку у с. Сергіївка, загинули 22 людини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *