Муніципалітет Подільська відкриє літній дитячий табір на базі старої школи в селі

Подільська міська рада Одеської області на черговій сесії вирішила у приміщенні Липовецької початкової школи створити спортивно-оздоровчий табір.

Про це стало відомо 22 червня на сесії місцевих депутатів, повідомила пресслужба цього органу місцевого самоврядування розповсюдила на своїх інформаційних ресурсах.

Депутати вирішили закрити заклад загальної середньої освіти першого ступеня, оскільки протягом 2021-2022 років тут налічувалося 20 дітей 1-4 класів та 12 дошкільнят.

Середня наповнюваність групи дошкільнят протягом навчального року складала 3 вихованці, функціонувало 2 класи та 1 клас-комплект.

На сесії зазначалося, що на кожного учня припадає по одному працівнику закладу, що є недоцільною витратою бюджетних коштів.

Тому тут завчасно тпровели зустріч із педколективом, батьками, старостою села, директором Липецької опорної школи, на якій запропонували перевести дітей до опорного закладу, а приміщення школи використовувати як міжсезонний спортивно-оздоровчий табір для дітей громади та залучати туди працівників.

Кожному вчителю запропонують варіанти працевлаштування як у Липецькому ЗЗСО І-ІІІ ступенів, так і у міських закладах освіти.

Крім того, на виконання доручення голови Одеської обласної військової адміністрації щодо оптимізації структури органів місцевого самоврядування, а також з метою вдосконалення роботи управлінь, підняття рівня якості освіти в громаді, створення сприятливих умов для розвитку фізичної культури і спорту, вирішили реорганізувати Управління спорту та молодіжної політики шляхом приєднання до Управління освіти і гуманітарної підтримки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *