Доброславська громада щотижня передає на передову смаколики

На пам’ять з передової.  Голові Доброславської селищної громади Одеської області Людмилі Прокопечко захисники України подарували уламки ворожого гвинтокрилого. Очільниця щоп’ятниці передає воїнам харчі, спорядження, необхідні речі, які збирають силами небайдужих людей та волонтерів.

«Ось такий подарунок сьогодні отримала я.  Уламки рашистського гелікоптера і ще якогось снаряду, назви якого не пам’ятаю.Вони прийшли на нашу землю, щоб вбивати нас, але самі знайшли смерть на нашій землі. Тремтіть, виродки! Далі буде ще страшніше!», – зазначила пані Прокопечко.

Подорожі на фронт щоп’ятниці стали традиційними для волонтерів цієї громади. Вчора, 24 червня, вантаж на фронт волонтери доставили двома машинами.

«Весь наш вантаж доставлено нашим бійцям. Безмежно дякую від наших захисників і від себе всім, хто допомагав. Працівникам селищної ради і закладів освіти та культури, на кошти яких придбані набори ключів, домкрати, ємності для води, плівка ПВХ, цвяхи і ще багато необхідних речей”, – написала пані Людмила на своїй сторінці.

Крім того, жителі громади передали захисникам  каву, цукерки та домашню випічку, овочі та фрукти.

“З кожною черговою поїздкою кількість допомоги збільшується. Пишаюся своєю командою, своїми друзями і своєю громадою. Дякую вам, небайдужі люди!», – доповнила розповідь голова Доброславської громади.

На фронті голові ОТГ з Одещини захисники подарували уламки ворожого гвинтокрилого (фото)
На фронті голові ОТГ з Одещини захисники подарували уламки ворожого гвинтокрилого (фото)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *