Зайшов у море і загинув. У Грибівці на міні підірвався відпочивальник. ВІДЕО

В Грибівці Одеської області чоловік зайшов у воду та підірвався на російській міні, яку зірвало з якоря та віднесло до берега штормом. Поліцейські закликають жителів та гостей Одещини суворо дотримуватися правил режиму воєнного стану: не виходити на прибережну захисну смугу Чорного моря та не купатися в замінованому морі.
11 червня нехтування правилами безпеки сім’єю з Донеччини призвело до трагічних наслідків. Під час купання в морі на курорті Грибівка в результаті вибуху невідомого предмета загинув 50-річний голова родини на очах у дружини, сина та товариша.
Останній дивом не постраждав, адже пішов купатися разом з потерпілим.
Зараз там працює слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції та вибухотехніки. Встановлюються повні обставини події, вирішується питання про внесення до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомостей за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України з поміткою «нещасний випадок».
У поліції вкотре наголошують: сувора заборона на відвідування узбережжя та купання в морі – це заходи безпеки, нехтування якими становить небезпеку для життя.
Відео – Нацполіція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *