У гіпермаркеті “Ашан” після ракетного удару досі розбирають завали. ВІДЕО

У гіпермаркеті “Ашан”, що в ТРЦ “Рив’єра” на Фонтанці оцінюють рівень завданої шкоди від ракетного удару, що стався вночі 9 травня. Руйнувань зазнав кожен відділ магазину, частину продукції, що швидко псується, вивезти не вдалося. 

АшанОдяг, книги, та інші речі, котрі не встигли вивезти, вкрились сажею й пилюкою та більше не придатні для продажу. Деякі відділи досі не прибрали, розповіла контролерка управління Софія Сокальська.

“Наразі ми не можемо продавати, тому що знищені сервери, це технічно неможливо організувати процес продажу цих товарів які залишились. Що буде далі – зараз важко говорити”, – зазначила вона.

Деякі продукти харчування від моменту удару так і залишились лежати на прилавках, зіпсовані.

Найбільших пошкоджень зазнала задня частина магазину. На першому поверсі розміщувались цехи гіпермаркету, а також склади. Над ними – адміністративна частина. звідти здійснювалось управління всією роботою. Обгорілі комп’ютери – все, що залишилось від другого поверх.

“Все те, що було саме в цехах, вигоріло. Було тисяча квадратних метрів пожежі, при тому, що наш магазин займає 8,5 тисяч квадратних метрів. Те, що було в торговельному залі, воно вціліло, компанія прийняла рішення роздати ці продукти, свіжі продукти, місцевим громадам”.

Раніше у гіпермаркеті працювали 220 співробітників. Зараз частина з них залучені до ліквідації наслідків влучання російської ракети. Коли вони зможуть повернутись до попередньої роботи, поки невідомо.

Нагадаємо, приблизно о 22:30 9 травня російські війська поцілили в торгово-розважальний центр “Рив’єра” біля Одеси. Внаслідок удару три людини отримали поранення. Зайнялася пожежа площею 1000 квадратних метрів. У житлових будинках поруч повибивало вікна.
Джерело – Суспільне. Одеса

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *