Зроблено в Україні: власнику “вірусної” полички компанія з Тернополя обіцяє нову кухню

Тернопільська меблева компанія розшукує власників зруйновного у Бородянці житла із уже всім відомою кухонною шафкою, щоб безкоштовно виготовити їм новий кухонний гарнітур. Про нестандартну ініціативу на своїй сторінці в Фейсбуці повідомив власник місцевої меблевої компанії Роман Погайдак.

Він заявив, що тернопільські меблевики беруться потерпілій сім’ї власним коштом розробити дизайн та сам гарнітур. При цьому обумовив, що зроблять це після війни.

Увага, розшук!!! Усі ви бачили фото цієї кухоньки, що встояла після навали рашистів. Кухня мужньо витримала усі лихоліття долі! Честь і слава українським меблевикам, які виготовили такі стійкі меблі. А ми розшукуємо власницю цієї кухні, аби пообіцяти їй, що після війни наша компанія… зробить дизайн нового помешкання і безкоштовно виготовить кухню!!! Велике прохання поширити цей допис, аби з нами газдиня вийшла на зв’язок. Обіцяємо, що нова кухня буде виготовлена з любов’ю та прослужить доооооооовго і ще довше. Наші координати: тел. 0673525006″, – написав Погайдак.

Нагадаємо, що фото вцілілої кухонної шафки на стіні обваленого будинку в Бородянці дуже швидко стало вірусним як символ стійкості та незламності українців.

Шафка з глиняною скульптурою півня зверху – чи не єдине, що вціліло після того, як стіни будинку обвалилися внаслідок обстрілів.

Бородянка

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *