Внаслідок ракетного обстрілу на Одещині загинуло 7 людей

7 квітня внаслідок ракетного обстрілу в Одеській області загинуло 7 людей, серед яких мешканці Красносільської та Фонтанської громад: Микола Даниленко, 18-річний Олександр Белинський, 19-річний Денис Демидов та 20-річний Даніїл Бондар, а також двоє жителів Олександрівки – Олександр Ткаченко, Юрій Філюк.

Кореспондентка Суспільного поспілкувалася із сестрою воїна родом з Андрієво-Іванівської громади та дізналася його історію життя.

Сестра військовослужбовця Володимира Хруща Людмила Ясінська розповіла, що чоловік був порядним, в школі з усіма дружив і нікому не відмовляв у допомозі. Після школи Володимир Хрущ вступив в Ісаєвський професійно-аграрний ліцей навчатися на тракториста. А у 2014 році чоловік пішов в армію срочником і там підписав контракт, після чого його практично одразу забрали в гарячі точки в Донецьк, в Маріуполь.

“Він у нас був такий скритний, небагато розповідав. Ми навіть про його перший військовий контракт дізналися в останній день перед відправкою у гарячі точки“, – розповідає Людмила Ясінська.

Коли Володимир повернувся з Донецька, розірвав контракт та відмовився від служби. Потім пішов в Одесі працювати на завод, виготовляти запчастини для тракторів. А восени 2021 року в нього закінчився контракт на роботі. І ось на цю війну він пішов по мобілізації.

Ми із розумінням поставилися до його вибору, він наш захисник. Але зрозуміло, що ми переживали, постійно із ним спілкувалися“, – зазначила сестра.

Жінка додала, що в останнє бачила брата наприкінці березня.

Я їздила до нього, ми возили їсти з волонтерами. Я питала в нього, як справи, він казав, що все добре. Кажу: “братік, що ти”, а він каже, що “все буде добре, сестричка, прорвемося, тільки треба час”. Але в нього забрали цей час”.

Про загибель брата Людмила дізналася від колишньої дружини брата. Їй о третій ночі подзвонив товариш по службі Володимира.

7 квітня о 19 годині я з ним переписувалась. Спитала що він робить, він сказав, що все добре, вони жарили м’ясо. О третій годині ночі нам подзвонила колишня дружина Вови і сказала, що Вови більше в нас немає”, – каже сестра Людмила.

У Володимира Хруща залишився п‘ятирічний син.

Джерело – Суспільне

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *