В Іванівській громаді харчі для пенсіонерів продають зі знижками

Для пенсіонерів Іванівської селищної громади, що в Березівському районі на Одещині, стартував новий соціальний проєкт. Найнеобхідніші продукти харчування для них продаватимуть за оптовими цінами.

пунктПро це повідомив селищний голова Віктор Лобач. Такою ініціативою місцева влада прагне зробити доступнішими низку найнеобхіднішів продуктів харчування для вразливих категорій населення.

«Крім хлібобулочних виробів сюди входять: борошно вищого гатунку, макаронні вироби,  цукор, соняшникова олія, рис, гречка, манка, ячна, пшенична крупи, горох та сіль. Якщо це нашим жителям  потрібно, ми будемо  продовжувати та розширювати  цей проект. Нашою метою не є отримання прибутків, а практична допомога тим людям, хто цього потребує», – зазначив Віктор Лобач.

горохУ новому соціальному пункті відвідувачі зможуть порівняти ціни з магазинними, зазначає очільник громади.

Нагадаємо, до складу Іванівської громади входить селище Іванівка та 17 сіл – Бузинове, Прохорове, Баланини, Верхній Куяльник, Нижній Куяльник, Баранове, Малинівка, Сухомлинове, Причепівка, Білка, Блонське,  Жовте, Маслове, Черняхівське, Северинівка, Руська Слобідка, Адамівка.

Населення в громаді налічує близько 7,6 тисяч людей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *