В Одеській області стартує реформа рибоохоронних патрулів

Перебуваючи з робочим візитом на Одещині, Голова Держрибагентства Артем Ріпенко зустрівся з колективом Одеського рибоохоронного патруля та поділився стратегічними баченнями щодо подальших кроків для розвитку рибного господарства Одещини.
«Ні для кого не секрет, що галузь, у тому стані у якому є зараз, перспектив для подальшого розвитку просто немає. Запускаючи реформу рибоохоронних патрулів, ми не плануємо вживати відірваних від реальності кроків. Для мене важлива думка рибпатрульних, які працюють безпосередньо на водоймах. Ви, як ніхто інші знаєте особливості і розумієте специфіку рибоохоронної роботи, з усіма її світлими та темними сторонами. Я переконаний, що боротьба з масштабним браконьєрством розпочинається з простих кроків, які першочергово ми вживатимемо при реформуванні патрулів. Забезпечення рибпатрульних сучасним матеріально-технічним обладнанням, запровадження нових технологій спостереження і моніторингу та, звісно, збільшення заробітної плати рибоохоронців – це наші плани на 2022 рік, над реалізацією яких ми вже активно працюємо», – зазначив голова Держрибагентства Артем Ріпенко.
Начальник Одеського рибоохоронного патруля Микита Коренєв подякував очільнику Держрибагентства за можливість відвертої комунікації безпосередньо з рибпатрульними, адже така практична та безпосередня взаємодія дає реальне підґрунтя для прийняття ефективних управлінських рішень.
Під час візиту Артем Ріпенко також відвідав пости Одеського рибоохоронного патруля, які розташовані у с. Маяки та м. Білгород-Дністровський, оглянув матеріально-технічну базу управління, а також відвідав одне із рибодобувних підприємств Одещини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *