12-14 лютого Болградська громада запрошує на фестиваль “Трифон Зарезан”

Традиційний фестиваль “Трифон Зарезан” у Болградській громаді відбудеться з 12 по 14 лютого, зважаючи на карантинних вимог до мешканців Одеської області після входу її до “помаранчевої зони”. Єдиною умовою стане наявність сертифікату про вакцинацію у кожного з учасників.

Три дні свята пройдуть на трьох локаціях – у Болграді, селах Табаки і Залізничне. Про це повідомили у прес-службі відділу культури, туризму, молоді і спорту Болградської міської ради.

У Болграді свято планують провести у фойє КУ “Центр культури і дозвілля”(вул. Поштова, 30). Для присутності на заході кожному треба потурбуватися про наявність у себе сертифікату про вакцинацію. За словами організаторів, програма фестивалю буде насичена екскурсіями, обрядами, концертною програмою, спортивними змаганнями тощо.

Крім того, у рамках цієї події вирішено провести додаткову дегустацію вин, стосовно яких прозвучали зауваження на листопадовому винному фестивалі.

“Ви пам’ятаєте зауваження до молодих вин, які прозвучали на дегустації в листопаді і озвучений нами варіант можливого експерименту? Так от, у рамках фестивалю національних традицій “Трифон Зарезан”, який пройде у Болграді 12-14 лютого 2022 року, дегустаційна комісія фестивалю готова проаналізувати подані на комісію вина, на своєму робочому засіданні 5 лютого 2022 року. Для цього пропонується до 4 лютого 2022 року включно, подати не більше двох зразків вина, урожаю 2021 року″, – йдеться у повідомленні організаторів.

фестиваль Болград

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *