Чергова спроба: вибори у Кароліно-Бугазькій ОТГ призначені на 20 березня

Кароліно-Бугазька сільська територіальна виборча комісія 19 січня ухвалила рішення про призначення нової дати проведення повторних виборів у громаді. За цим рішенням вибори мають пройти 20 березня. 

Виборчий процес мав стартувати з 29 січня.

«Усі члени нашої комісії суворо дотримуються вимог виборчого законодавства. Точно і вчасно ми забезпечуємо дотримання всіх процедур, було забезпечено роботу дільничних комісій та повідомлення виборців про дату, час та місце голосування 9 січня 2022 р. Комісія, незважаючи на відсутність фінансування, сьогодні повторно ухвалила постанову про призначення виборів на 20 березня 2022 року», – прокоментував рішення виданню “Новини Овідіополя” голова комісії Олексій Байрак.

Зазначимо, на початку січня голова Кароліно-Бугазької сільської територіальної виборчої комісії Олексій Байрак повідомив, що члени виборчої комісії були змушені ухвалити рішення про визнання виборів у громаді такими, що не відбулися.

Загалом було подано 74 заяви від громадян як кандидатів у депутати та зареєстровано вісім заяв на посаду сільського голови. Кароліно-Бугазька сільська територіальна виборча комісія призначила повторні вибори у громаді на 9 січня 2022 року.

Ще раніше повторні вибори Кароліно-Бугазького сільського голови Білгород-Дністровського району Одеської області і депутатів місцевої ради не відбулися. Через відсутність коштів ТВК не змогла укласти договір з виготовлювачем виборчих бюлетенів для голосування на повторних виборах 31 жовтня 2021 року.

Тобто фактично, вже більше року, після 25 жовтня 2020 року, як стартувала робота новообраних органів місцевого самоврядування Одещини, місцева влада Кароліно-Бугазької громади не може працювати на повну силу.

Нагадаємо, до складу цієї громади входять два курортні селища Затока та Кароліно-Бугаз, де на березі Чорного моря влітку діють сотні баз відпочинку, що приймають туристів з усіх куточків України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *