Нардепа від Одещини Олексія Гончаренка обрали віце-президентом комітету ПАРЄ

Нардеп-одесит Олексій Гончаренко став віце-президентом комітету з міграції, біженців і переміщених осіб в Парламентській асамблеї Ради Європи. Про це повідомив сам парламентар на своїй сторінці у Facebook.

Так, парламентська асамблея Ради Європи призначила депутата з Одеси Олексія Гончаренка віце-президентом комітету з міграції, біженців і переміщених осіб. Рішення про обрання на посаду народного депутата від “Європейської Солідарності” було прийняте 24 січня.

“Мене обрали віце-президентом Комітету з міграції, біженців і переміщених осіб Парламентської Асамблеї Ради Європи. Цей пост уперше зайняв українець! Продовжуємо працювати в ПАРЄ і відстоювати демократичні цінності і права людини”, – повідомив Гончаренко.

У своєму телеграм-каналі депутат також відзначив, що виступив в ПАРЄ з доповіддю про міграцію і надання притулку біженцям. Доповідь торкалася нового пакту ЄС, де пропонується знайти компроміс між жорсткою міграційною політикою.

Нагадаємо, Олексій Гончаренко представляє у Верховній Раді політичну партію “Європейська солідарність”, обраний від 137 виборчого округу, з центром у м. Подільськ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *