Під ялинку: Авангардівська ОТГ придбала два імпортні трактори

Авангардівська селищна громада, що межує з Одесою, придбала своїй комунальній службі два імпортні трактори. Авангардівський селищний голова Сергій Хрустовський вручив ключі від нової техніки комунальним підприємствам громади.

Про це селищна рада повідомила 29 грудня.

«Екскаватор-навантажувач JCB 3CX SITEMASTER і трактор ArmaTrac будуть використовуватись для потреб житлово-комунального підприємства «Драгнава» та комунального підприємства “Авангардкомунсервіс”, які обслуговують всі населені пункти громади. Тож трактори можна вважати подарунком працівникам комунальних служб під ялинку», – йдеться у повідомленні селищної ради.

Раніше повідомлялося, що Авангардівська громада, що визнана облдержадміністрацією кращою в Одеській області серед ОТГ з населенням понад 15 тисяч людей, отримала від Міністерства розвитку громад та територій України два дипломи другого ступеня: один за розбудову молоддю скейт-парків у всіх селах і селищах своєї громади, другий – за зразковий дитячий садочок як інвестицію в майбутнє.

Нагадаємо, що до складу цієї громади входять селища Авангард та Радісне, села Хлібодарське,  Прилиманське і Нова Долина.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *