Мешканців Подільського району зі снігових заметів визволяли рятувальники

У селі Борщі, що входить до складу Куяльницької ОТГ на Одещині рятувальники витягли із замету авто швидкої медичної допомоги.

Про це повідомила Подільська райдержадміністрація на своїх інформаційних ресурсах.

«Знову Подільські рятувальники допомагають громадянам боротися з наслідками снігової негоди. Так, у с. Борщі Куяльницької територіальної громади допомогли з вилученням автомобіля карети швидкої медичної допомоги на проїжджу частину дороги, який застряг у сніговому заметі та допомогли двом особам.

В м. Балта на вул. 30 років Перемоги допомогли вантажному автомобілю, який перекрив проїжджу частину дороги,  вибратися із снігового замету та допомогли одній особі. Таку ж допомогу надали представники ДСНС і вантажному автомобілю на вул. Ломоносова.

А в селі Вестерничани Куяльницької територіальної громади допомогли витягли автобус на проїжджу частину дороги, який застряг  у сніговому заметі», – йдеться у повідомленні РДА.

Нагадаємо, що до складу Подільського району Одещини входять 12 громад – Любашівська, Піщанська, Зеленогірська, Савранська, Долинська, Кодимська, Окнянська , Ананьївська , Куяльницька, Слобідська, Подільська, Балтська територіальні громади. Чисельність населення району – понад 226 тисяч мешканців, площа – 6974 квадратних кілометрів.

На Одещині рятувальники витягли із замету карету швидкої медичної допомоги

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *