На поміч шеф-кухарям: в Арцизький ліцей придбали картоплечистку

Арцизька міська рада, що входить до складу Болградськоно району Одеської області, придбала для найбільшої школи картоплечистку.

Про це повідомила начальник відділу освіти міськради Людмила Жосан.

«В Арцизькому ліцеї №5 з’явилась сучасна потужна картоплечистка. Враховуючи, що в закладі харчуються більше 500 дітей, ще й у декілька змін, це обладнання дуже необхідне. Арцизький міський голова й депутатський корпус одноголосно підтримали наше клопотання і тепер картоплечистка щоденно полегшує працю нашим кухарям-трудівницям», – зазначила пані Жосан.

До цього для потреб харчоблоку міська рада придбала професійну морозильну камеру для збереження якості продуктів згідно норм стандартів та якості. Арцизький ліцей переходить на нові правила організації харчування дітей та підлітків, тому робота в цьому напрямку обіцяють продовжити.

Нагадаємо, як раніше повідомляли в місцевій раді, арцизькі художники розмалювали панельні плити загорожі біля школи краєвидами свого краю.

Художники з міста і сіл з радістю відгукнулися на заклик відділу освіти. Крім розмальовки огорожі активісти посадили з обох боків доріжки квіти, низькорослі самшити, побілили дерева та скопали землю.

Зазначимо, що до складу громади входять: місто Арциз, села Виноградівка, Главані, Делень, Задунаївка, Кам’янське, Надеждівка, Нова Іванівка, Новоселівка, Новохолмське, Плоцьк, Прямобалка, Холмське.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *