На Одещині бус з пасажирами перекинувся після зіткнення з BMW, шестеро постраждалих

На трасі Одеса – Миколаїв 26 грудня сталася моторошна ДТП з мікроавтобусом Mercedes. Він виїхав на зустрічну смугу та врізався в легковик BMW.

Внаслідок інциденту мікроавтобус перекинувся, загалом постраждали 6 осіб. Автомобілі зіткнулися приблизно о пів на 9 годину вечора.

На місце ДТП негайно прибула швидка допомога, яка забрала потерпілих – 2 водіїв і 4 пасажирів. Наразі відомо, що серед них була одна неповнолітня особа, проте деталі не розголошують.

За даними правоохоронців, керманич мікроавтобуса виїхав на зустрічну, бо не впорався з керуванням. Проте наразі обставини події ще встановлюються.

На Одещині після зіткнення перекинувся мікроавтобус із пасажирами
Автомобіль, з яким зіткнувся мікроавтобус / Фото Нацполіції

Слідчі внесли відомості про аварію до Єдиного реєстру судових розслідувань. Наразі справу розслідують за статтею про порушення правил дорожнього руху, яке спричинило потерпілому тілесне ушкодження середньої тяжкості. Максимальне покарання за нею – арешт на 6 місяців і позбавлення прав на 3 роки.

Проте наразі розслідування ще триває та кваліфікація справи може змінитися. Тому напевне говорити про можливе покарання ще рано.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *