Міні-футболі і воркаут: у Кілії відкрили новий спортивний майданчик

Приємна новина для юних спортсменів. 23 грудня Кілійська третя школа відзначила знаменну подію: тут відбулось відкриття нового спортивного майданчика з полем для міні-футболу та місцем для вокаута. Кошти на умовах співфінансування виділила Одеська обласна та Кілійська міська ради. 

стадіонПро це повідомив міський голова В’ячеслав Чернявський.

Об’єкт був профінансований коштом обласної ради та міської ради. Загальна тендерна вартість проєкту склала 2,7 млн. гривень. З обласного бюджету було виділено 1,5 млн. грн., та з місцевого 1,2 млн гривень. Перший почесний удар по м’ячу довірили забити голові Кілійської громади.

В період гаджетів, це важливе відкриття, адже діти – це наше майбутнє! А спорт – це здоров’я! Спільними зусиллями було досягнуто поставленої цілі!“, – прокоментував подію голова.

На відкриття завітали голова обасної ради Григорій Діденко, депутат обласної ради Ігор Капітан, голова Ізмаїльської РДА Роман Абашев.

Після урочистостей гостям провели екскурсію по приміщеню школи, обговорили питання подальшого розвитку громади.

Нагадаємо, до складу Кілійської міської громади входять місто Кілія та села Василівка, Червоний Яр, Фурманівка,  Новоселівка, Трудове, Ліски, Шевченкове, Помазани, Миколаївка.

Кілія

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *